Jandarmii ialomițeni au donat sânge

Jandarmii ialomițeni au donat sânge. FOTO IJJ Ialomița

Având în vedere lipsa acută de sânge care se resimte în această perioadă, I.J.J. Ialomița s-a alăturat campaniei de donare de sânge ,,Donează sânge! Salvează o viață!”, desfășurată la nivel național de către Jandarmeria Română în parteneriat cu Patriarhia Romană, astfel că jandarmii și-au îndreptat pașii spre Centrul de Transfuzie Sanguină din Slobozia.

“De altfel, în cadrul Jandarmeriei Ialomița există mai mulți jandarmi care sunt donatori onorifici, în sensul că, periodic, merg și donează sânge.

Nevoia de sânge există în permanenţă, dar din păcate nivelul la care se situează donarea de sânge nu acoperă în totalitate cererea existentă, iar prin participarea la această activitate, se dorește refacerea rezervelor sanguine, atât de necesare salvării de vieți omenești, cât și alăturarea de noi voluntari”, a anunțat IJJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*