Intervenție a pompierilor ialomițeni pentru stingerea unu incendiu produs într-un apartament din orașul Amara

Incendiu produs într-un apartament din orașul Amara. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 11 februarie, pentru lichidarea unui incendiu produs într-un apartament situat la etajul doi, într-un bloc cu patru etaje din orașul Amara.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat cinci echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

„Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, echipajul SMURD aflat la locul intervenției a acordat primul ajutor medical pentru două persoane, care au inhalat fum. Ulterior, o femeie în vârstă de aproximativ 55 de ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Cea de-a doua persoană a refuzat transportul la spital”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Până să fie stinse, flăcările au distrus mai multe articole textile și elemente de construcții. Cauza probabilă de producerea a incendiului a fost efectul termic generat de un aparat electric de încălzire amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*