Amenzi de 19.000 de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni la un eveniment privat organizat în localitatea Borănești

Tânăr de 21 de ani, cercetat penal după ce, rănit fiind într-un accident rutier, a părăsit locul faptei

Polițiștii din cadrul Secției Rurală nr. 4 Coșereni s-au sesizat din oficiu, duminică, cu privire la faptul că la locuința unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Borănești, este organizată o petrecere privată, la care participă mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor ialomițeni au identificat un număr de 35 de persoane, acestea fiind sancționate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020. Valoarea totală a amenzilor este de 19.000 de lei.

În urma intervenției polițiștilor evenimentul a fost întrerupt, iar persoanele identificate au părăsit locația.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*