Intervenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu în localitatea Amara

Intervenție a pompierilor la un incendiu în localitatea Amara. FOTO: ISU Ialomița

Pompierii Detașamentului Slobozia au fost solicitați să intervină joi, 26 ianuarie, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință din orașul Amara.

Potrivit ISU Ialomița, pentru misiune au fost mobilizate trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, două autospeciale de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora acționează și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la parterul și mansarda casei, ulterior s-a extins la nivelul întregii locuințe.  Două persoane de sex feminin, care au fost evacuate din locuință, înainte de sosirea forțelor de intervenție au fost evaluate și monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior una a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Misiunea pompierilor ialomițeni este încă în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*