Instanța a decis arestarea preventivă a bărbatului prins după o urmărire, în Bărbulești

Polițiștii au intervenit pentru prinderea unui șofer băut la Bărbulești. FOTO Captură Video
Polițiștii au intervenit pentru prinderea unui șofer băut la Bărbulești. FOTO Captură Video

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni au cerut instanței de judecată arestarea bărbatului care a refuzat să se oprească la semnalele polițiștilor și s-a refugiat într-o locuință din Bărbulești. 

Incidentul s-a produs în după amiaza zilei de 20 aprilie, când inculpatul care conducea un autoturism pe DN 1D a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție. S-a oprit de abia în localitatea Bărbulești, unde s-a ascuns în locuința unor cunoștințe.

Pe 21 aprilie, procurorul de caz a cerut arestarea inculpatului pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. În aceiași zi, instanța de judecată – Judecătoria Urziceni, a emis un mandat de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*