Alertă în Țăndărei după ce un minor cercetat pentru furt a fugit din sediul poliției

Polițiștii din Țăndărei au intrat în alertă luni, 10 mai, după ce un adolescent în vârstă de 17 ani, cunoscut cu antecedente penale și cercetat într-un nou dosar de furt din locuințe, a fugit din sediul poliției.

Potrivit unor surse judiciare, minorul, în vârstă de 17 ani, a fost adus la sediul Poliției Țăndărei, în prezența unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, pentru a fi audiat în legătură cu comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe. Ulterior, până să se stabilească dacă va fi sau nu reținut în cauză, el a părăsit instituția, fără încuviințarea organelor de urmărire penală.

Polițiștii au început imediat activitățile de căutare și prindere a minorului.

El este cunoscut cu antecedente penale, fiind autorul mai multor furturi din locuință, fapte comise fără violență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*