Incendiu la o locuință, în orașul Țăndărei. Pompierii au reușit să stingă focul în limitele găsite

Incendiu la o locuință, în orașul Țăndărei. FOTO: ISU Ialomița

Salvatorii din cadrul Stației de pompieri Țăndărei au fost solicitați să intervină vineri, 23 septembrie, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din orașul Țăndărei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat, la nivelul acoperișului.

„Din cauza suprafeței mari afectate de incendiu a fost necesară suplimentarea forțelor și mijloacelor de intervenție, astfel că pentru gestionarea situației de urgență s-a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și o ambulanță SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Datorită intervenție prompte a salvatorilor, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Din fericire, nu au existat victime, iar focul nu s-a propagat la locuințele învecinate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*