Grav accident rutier cu trei morți în localitatea Sinești. A fost activat planul Roșu de intervenție. UPDATE: Numărul deceselor a ajuns la patru

Grav accident rutier cu trei morți în localitatea Sinești. FOTO IPJ Ialomița

Trei persoane au decedat într-un grav accident rutier petrecut miercuri dimineață, pe DN 2, în afara localității Sinești, iar alte șase persoane, între care și doi minori, au fost rănite. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului Ialomița a fost activat planul Roșu de intervenție.

Potrivit Poliției Județene Ialomița, accidentul a avut loc în jurul orei 10.30, în evenimentul rutier fiind implicate trei autoturisme. În urma impactului dintre acestea trei persoane și-au pierdut viața și alte șase, între care doi copii, sunt rănite și preluate de echipaje medicale.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență patru echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, în sprijin trei echipaje ale SAJ Ialomița. În sprijin acționează și ISU București-Ilfov cu trei ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

Traficul este blocat pe sensul de mers București-Urziceni, se circulă alternativ, pe o singură bandă. Se desfășoară cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

UPDATE

Potrivit ultimelor date prezentate de ISU Ialomița, este vorba despre opt adulți și un singur copil, în vârstă de opt ani, care a suferit o fractură la un picior.

„Minorul a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. De asemenea, două persoane au fost transportate la Spitalul municipal Urziceni, iar alte două victime la o unitate spitalicească din București. O persoana se află în stopcardio respirator, iar în acest moment se efectuează manevre de resuscitare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

UPDATE 2

Intervenția salvatorilor s-a încheiat, bilanțul final al tragediei indicând patru decese și cinci persoane rănite, transportate la spital. Planul Roșu a fost dezactivat

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*