Incendiu la o locuință din Vlădeni pornit de la un coș de fum

Incendiu la o locuință din Vlădeni pornit de la un coș de fum. FOTO: ISU Ialomița

Pompierii ialomițeni au intervenit în cursul dimineții de joi, 2 februarie, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la locuința unui cetățean din localitatea Vlădeni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, din cadrul Stației de pompieri Țăndărei.

„La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere la nivelul acoperișului. Ulterior s-a extins și la o anexă aflată în imediata apropiere a locuinței. Pentru lichidarea acestuia, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ două ore”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Până să fie stins, focul a afectat acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, obiecte electrocasnice și anexa gospodărească.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost coșul de fum deteriorat sau amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*