Incendiu la hala unei fabrici de biciclete din Movilița. A fost emis mesaj Ro-Alert

Mașină de pompieri. FOTO ISU Ialomița

Un incendiu s-a produs astăzi la hala unei fabrici de biciclete din Movilița și a fost emis un mesaj Ro-Alert.

„Astăzi, în jurul orei 10:00, pompierii ialomițeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o hală ce aparține unei fabrici de biciclete, din localitatea Movilița. La locul solicitării au fost alocate mai multe resurse din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență  ,,Barbu Catargiu “- Ialomița ( 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și un echipaj SMURD). În sprijinul acestora au acționat și trei autospeciale de stingere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență  București-Ilfov” – ISU Ialomița.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la mai multe încăperi ale halei, cu degajări mari de fum. Pentru avertizarea populației a fost transmis un mesaj prin sistemul RO-ALERT.

„Pentru îndepărtarea efectelor negative,  salvatorii au acționat aproximativ 7 ore. În urma evenimentului au ars : acoperișul pe o suprafață de aproximativ 835 metri pătrați și 1000 de biciclete. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător” – ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*