În Fetești, 58 de persoane sunt izolate la domiciliu, din cauza coronavirusului

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Fetești vă informează în data de 20 martie, în municipiul Fetești se află izolate la domiciliu 58 de persoane. Unele dintre ele au sosit la Fetești din zone geografice în care s-au raportat cazuri de infecție cu COVID 19, iar altele au intrat în contact cu acestea.

Lucrători ai Poliției Municipale, ai Poliției Locale și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița monitorizează permanent persoanele izolate la domiciliu, pentru a se asigura că acestea respectă cu strictețe măsurile care se impun în această situație.

„Le mulțumim tuturor feteștenilor care au înțeles importanța recomandărilor autorităților publice pentru împiedicarea răspândirii COVID-19, deoarece avem convingerea că numai prin colaborare și responsabilitate vom depăși această perioadă dificilă prin care trecem“, au transmis reprezentanții Primăriei Fetești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*