Intervenții și acțiuni ale polițiștilor din Ialomița pentru siguranța cetățenilor

Polițiștii ialomițeni au aplicat, în ultimele 24 de ore, peste 210  sancțiuni contravenționale, au reținut 14 permise de conducere și au constatat 17 infracțiuni.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, peste 70 de polițiști au acționat la data de 02 mai, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemenea au fost organizate filtre rutiere atât în mediul urban cât și rural, pentru identificarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, precum și în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze ale producerii accidentelor de circulație.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 76 de evenimente, dintre care 72 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112. Au fost sesizate 17 infracțiuni, dintre care opt contra persoanei, nouă contra patrimoniului. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 210 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 73.845 de lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 14 permise de conducere și au retras patru certificate de înmatriculare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*