FOTO Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel, la inaugurarea punctului de acostare de la Stelnica: “Un pas important în promovarea turismului local”

Marian Pavel, la inaugurarea punctului de acostare de la Stelnica. FOTO CJ Ialomița

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a fost prezent astăzi, la inaugurarea punctului de acostare de la Stelnica și a spus că acest proiect reprezintă un pas important în promovarea turismului local.

“În această dimineață, alături de primarul Costel Brateș din Stelnica și prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, am participat la recepția punctului de acostare recent construit pe malul stâng al brațului Borcea.

Această inițiativă reprezintă un pas important în promovarea turismului local și în dezvoltarea infrastructurii pentru deținătorii de ambarcațiuni ușoare” – Marian Pavel.

El a mai spus că prin creșterea atractivității pentru plimbările pe Dunăre, autoritățile își propun să atragă mai mulți vizitatori pentru valorificarea potențialul extraordinar al acestui curs de apă.

“Oferind condiții mai bune pentru iubitorii de navigație și pentru turiști, ne dorim să consolidăm economia locală și să aducem beneficii durabile comunității noastre.

Vom continua să lucrăm împreună pentru a promova turismul și pentru a dezvolta infrastructura în beneficiul ialomițenilor și al celor care vizitează județul nostru!” – a mai afirmat președintele CJ Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*