Copil de 13 ani, prins la volanul unei mașini neînmatriculate pe străzile localității Manasia

Un copil în vârstă de 13 ani, din Urziceni, a fost prins de polițiști în Manasia în timp ce conducea pe străzile localității o mașină neînmatriculată.

Potrivit IPJ Ialomița, la data de 28 septembrie, în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce se deplasa pe raza comunei Manasia fără a avea montată o plăcuță cu numărul de înregistrare.

„La volanul autovehiculului a fost identificată o persoană de sex masculin, iar cu ocazia legitimării polițiștii au constatat că este vorba despre un minor de 13 ani, din municipiul Urziceni. În urma interogării bazelor de date a reieșit că autoturismul pe care îl conducea figurează neînmatriculat”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Ialomița.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*