„Împreună în România – Tradiții folclorice ale minorităților naționale din România”, la Grădina de Vară din Fetești

Tradiții folclorice ale minorităților naționale din România la Grădina de Vară din Fetești

Grădina de Vară din Fetești va găzdui sâmbătă, 7 august, „Împreună în România – Tradiții folclorice ale minorităților naționale din România”, un spectacol oferit de grupurile comunităților macedonene, lipovenești, grecești și maghiare din țara noastră.

Evenimentul face parte din cadrul Festivalului de folclor „Împreună în România” și este organizat de Consiliul Județean Ialomița, în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Ialomiţa, Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia și Primăria Municipiului Fetești.

Spectacolul va începe de la ora 19.30, intrarea fiind liberă. Evenimentul va fi organizat respectând regulile impuse de contextul pandemiei de COVID 19.

Preot prof. Cătălin Stanciu – manager al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița spune că festivalul a fost adaptat după evenimentul cu participare internațională – “Floare de pe Bărăgan”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*