Tudorița Ionescu, noul subprefect al județului Ialomița

Ceremonialul de învestire în funcţia de subprefect al județului a Tudoriței Ionescu

În ședința de Guvern din data de 21 mai a fost aprobată Hotărârea nr. 399, publicată în Monitorul Oficial nr. 431 din 22.05.2020 privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Ialomița de către Tudorița Ionescu.

Drept urmare, luni 25 mai, în sala de ședințe a Instituției Prefectului județului Ialomița, în prezența Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne – coordonator pentru relațiile cu Instituțiile Prefectului, Gheorghe Sorescu, și a șefilor structurilor MAI, a avut loc, într-un cadru restrâns, ceremonialul de învestire în funcţia de subprefect al județului a Tudoriței Ionescu.

Gheorghe Sorescu a dat citire Hotărârii de Guvern, după care Tudorița Ionescu a depus jurământul și a mulțumit celor prezenți pentru încrederea acordată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*