Polițe RCA false, descoperite și confiscate de polițiștii de frontieră la Coșereni, Ialomița

Polițiștii de frontieră constănțeni au efectuat două perchiziții domiciliare, în urma cărora au descoperit mai multe polițe RCA false, cu diferite perioade de valabilitate și polițe RCA, tipizate, în alb.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat percheziții domiciliare, în baza unui mandat emis de Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța, la sediul unei societății comerciale și punctul de lucru al acesteia, situate pe raza localității Coșereni, județul Ialomița.

„În urma percheziției efectuate, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, un laptop, în care erau scanate mai multe polițe RCA, 12 polițe RCA cu diferite perioade de valabilitate precum și patru tipizate de polițe RCA în alb”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, cu privire la două persoane, cetățeni români, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*