ILnews TV: Ștefan Mușoiu, candidatul PSD Ialomița pentru demnitatea de deputat: “Nu înțeleg de ce trebuie să expunem toată populația, dar și candidații, pentru un vot care poate fi dat mai târziu cu câteva luni, când pot fi găsite soluții de normalizare a situației”

Ștefan Mușoiu, candidatul PSD Ialomița la Camera Deputaților. FOTO Paul Alexe

PSD Ialomița deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie, cu un deputat aflat în exercițiul primului mandat, Ștefan Mușoiu (45 ani). Vicelider al grupului parlamentar PSD, Ștefan Mușoiu a fost invitatul jurnalistului Paul Alexe la ILnews TV, într-o ediție în care s-a discutat despre premisele campaniei electorale în vreme de pandemie și despre modul în care autoritățile gestionează situația. Deputatul ialomițean și-a exprimat opinia cu privire la oportunitatea organizării alegerilor la începutul lunii decembrie.

Cu experiența dobândită în primul său mandat de parlamentar (2016-2020), Ștefan Mușoiu consideră că pentru orice persoană aflată într-o funcție publică, comunicarea și interacțiunea cu simplul cetățean este foarte importantă, pentru că numai în acest mod pot fi aflate problemele cu care se confruntă comunitatea și găsite soluții de rezolvare.

În ceea ce privește viitorul Parlament, Ștefan Mușoiu este de părere că găsirea de soluții pentru sprijinirea mediului de afaceri, în această perioadă, reprezintă o problemă de importanță vitală pentru România. Cum explică acest lucru, puteți afla urmărind emisiunea de la ILnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*