Polițiștii ialomițeni au confiscat aproape 40 de kilograme de pește

Pește confiscat de polițiști. FOTO IPJ Ialomița

În cursul zilei de 05 martie a.c., în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat în flagrant, în comuna Movila, un bărbat, în vârstă 41 de ani, din orașul Hârșova în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia caras.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că în interiorul acestuia se aflau 37 de kilograme de pește, fără a deține documente de proveniență.

Întreaga cantitate de pește a fost predată către o societate de profil, în vederea valorificării.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*