Incendiu violent la o casă din localitatea Jilavele izbucnit de la coșul de fum

Incendiu violent la o casă din localitatea Jilavele. FOTO ISU Ialomița

Salvatorii ialomițeni au fost solicitați să intervină vineri, 25 martie, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-o gospodărie din localitatea Jilavele.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la fața locului s-au deplasat pompieri ai Detașamentului Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„Ajunși la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că, flăcările se manifestau violent în interiorul casei, cu pericol de propagare la acoperiș. După o intervenție de aproximativ trei ore, incendiul a fost lichidat”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Flăcările au distrus acoperișul locuinței, construit din lemn și acoperit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, mobilierul din cinci camere, documente de identitate, articole de îmbrăcăminte, elemente de tâmplărie. Totodată, s-au degradat mai multe articole electrocasnice.

Echipajul SMURD aflat la locul evenimentului a evaluat medical pe proprietarul locuinței și pe soția acestuia, care prezentau atacuri de panică, ulterior refuzând transportul la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind, efectul termic, generat de coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*