CJ Ialomița a stabilit prețurile medii ale produselor agricole, valabile în anul 2022

Teren agricol. FOTO stevepb

În vederea calculării veniturilor anuale brute obţinute din cedarea folosinței bunurilor prin arendare valabile în anul 2022, au fost stabilite preturile medii ale produselor agricole, prin Hotărârea Consiliului Judeţean Ialomița nr. 242/23.12.2022.

Astfel, potrivit AJFP Ialomița, acestea sunt după cum urmează:

  • grâu – 0,90 lei/kg;
  • orz – orzoaică – 0,84 lei/kg;
  • rapiță – 2,36 lei/kg;
  • floarea soarelui – 2,22 lei/kg;
  • porumb – 0,94 lei/kg.

Contribuabilii interesați pot accesa hotărârea mai sus menționată la următoarea adresă de internet:

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/preturi_medii/preturi_agricole_2022/Ialomita_PMA_2022.pdf. Menţionăm că această hotărâre produce efecte începând cu data de 1 ianuarie 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*