ILnews TV: Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel, despre bugetul județului pentru acest an

Marian Pavel, președintele CJ Ialomița. FOTO Adrian Boioglu

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru ILnews.

Cu acest prilej, Marian Pavel a vorbit despre bugetul județului pentru 2022, explicând că mare parte din acesta merge către transporturi și infrastructură și a precizat ce proiecte mai trebuie făcute în această direcție.

De asemenea, președintele Consiliului Județean Ialomița a mai precizat ce investiții vor avea loc la spital în acest an.

Marian Pavel a mai spus în cadrul interviului ce proiecte dorește să finalizeze în 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*