AJFP Ialomița a rambursat, în luna ianuarie, TVA în valoare de peste 7,3 milioane de lei

Mai mulți bani. FOTO Adrian Boioglu
Mai mulți bani. FOTO Adrian Boioglu

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna ianuarie a acestui an, conform selecției naționale, TVA în valoare de 7,34 milioane de lei, cu 1,97 milioane lei mai puțin decât în aceeași lună a anului 2021.

Astfel, în luna ianuarie 2022 s-au restitui efectiv 7,34 milioane lei și s-au efectuat autocompensări TVA în sumă de 4,23 milioane lei.

Defalcat pe unități administrativ teritoriale județene, situația se prezintă astfel:

  • Serviciul Colectare Slobozia –a rambursat 2,56 milioane lei;
  • Serviciul Fiscal Urziceni – a rambursat suma de 1,46 milioane lei;
  • Serviciul Fiscal Fetești – a rambursat 0,26 milioane lei;
  • Serviciul Contribuabili Mijlocii – a restituit suma 3,06 milioane lei.

Contribuabilii pot verifica pe site-ul ANAF informații privind soluționarea deconturilor cu sume negative de TVA cu opțiune de rambursare pe următorul link: https://www.anaf.ro/SolDecont/.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*