ILnews TV: Dragoș Telehuz, președinte Asociația cultivatorilor de cereale și plante tehnice Ialomița: “Combaterea fenomenului de deșertificare stă, în proporție de 90 la sută, în mâinile fermierilor”

Dragoș Telehuz, președinte Asociația cultivatorilor de cereale și plante tehnice Ialomița. FOTO Paul Alexe

Sector vital pentru economia românească, agricultura a traversat un an dificil, nu atât din punct de vedere al pandemiei, cât al secetei severe. Totodată, toate regiunile sudice ale țării sunt lovite de fenomenul de deșertificare, ce se manifestă din ce în ce mai vizibil în ultimii ani. Printre județele afectat se numără și Ialomița. În aceste condiții, asociațiile agricultorilor caută soluții pentru a depăși cu bine această perioadă dificilă.

Pentru a explica mai exact situația în care se află sectorul agricol, atât în județul Ialomița, cât și în restul țării, președintele Asociației cultivatorilor de cereale și plante tehnice Ialomița, Dragoș Telehuz, a răspuns invitației jurnalistului Paul Alexe, în studioul ILnews TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*