George Dragomir de la CSM Unirea Slobozia, locul 5 la Campionatul Național de Sabie

George Dragomir de la CSM Unirea Slobozia. FOTO CSM Unirea Slobozia

Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia a avut 7 sportivi înscriși în competiția masculină individuală a Campionatului Național de sabie, desfășurat la București.

George Dragomir a făcut din nou un turneu bun, avansând până în sferturi. Elevul lui Marin Cruțu a trecut în 16-imi de bucureșteanul Andrei Costea, iar în optimi, de coechipierul său, Andrei Popa. În sferturi, George a pierdut, după un meci aprig disputat, cu 14-15, în fața dinamovistului Vlad Covaliu. În ierarhia finală, George Dragomir s-a clasat pe locul 5.

Prestații apreciabile au avut, de asemenea, Răzvan Stănescu și Andrei Popa, cei 2 oprindu-se în optimi. În clasamentul final, Andrei Popa a ocupat locul 12, iar Răzvan Stănescu, locul 15.

Ceilalți 4 reprezentanți ai CSM Unirea Slobozia au obținut următoarele clasări: Cristian Gavrilă, locul 18, Mihai Cruțu, locul 24, Eduard Dragomir, locul 29 și Andrei Pietroiu, locul 35.

Titlul național a fost cucerit de un alt sportiv din Slobozia, Iulian Teodosiu, care evoluează pentru Dinamo București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*