Concursuri organizate la ISU Ialomița, prin încadrare directă/ și/sau rechemare în activitate

Mașină de pompieri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița organizează în perioada următoare concursuri în vederea ocupării a trei posturi de execuție vacante din cadrul Serviciului Logistic.

Potrivit ISU Ialomița, sunt scoase la concurs posturile de subofițer administrativ principal la compartimentul Intendență, subofițer tehnic principal la compartimentul Protecția Mediului și subofițer tehnic principal la compartimentul Tehnic, prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor de execuție vacante și/sau rechemare în activitate, din rândul persoanelor care au calitatea de cadre militare în rezervă, care corespund condițiilor legale și criteriilor specifice pentru ocuparea posturilor de execuție vacante.

Cererile de înscriere la concurs vor fi adresate inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, împreună cu CV-ul, copia actului de identitate și declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare se transmit scanat la adresa de e-mail cariera@isujialomita.eu, preferabil în format PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 20 Mb.), pentru toate cele trei posturi scoase la concurs, până la data de 08 octombrie (inclusiv), ora 15.00.

Celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, vor fi transmise în format scanat, în volum complet, preferabil în format PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 20 Mb.), la adresa de e-mail cariera@isujialomita.eu, pentru toate cele trei posturi scoase la concurs, până în data de 22 octombrie (inclusiv), ora 15.00.

Candidații trebuie să fie declarați ”apt” medical și psihologic pentru funcții de execuție, fiind verificați din aceste puncte de vedere.

Concursurile vor consta în susținerea unui test scris pentru verificarea cunoștințelor profesionale relevante pentru îndeplinirea atribuțiilor posturilor scoase la concurs, în acord cu tematica și bibliografia de concurs stabilite de comisiile de concurs. Nota de promovare a probei de concurs (testul scris) este de minimum 7.00, și vor fi susținute, după cum urmează:

  • pentru postul de subofițer tehnic principal la compartimentul Tehnic, în data de 05 octombrie.
  • pentru postul de subofițer tehnic principal la compartimentul Protecția Mediului, în data de 06 octombrie.
  • pentru postul de subofițer administrativ principal la compartimentul Intendență, în data de 07 octombrie.

Probele de concurs vor fi înregistrate audio și video. Alte date și informații suplimentare cu privire la organizarea celor trei concursuri și depunerea documentelor se mai pot obține și în timpul programului normal de lucru la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, 0243/232396, int. 27.131, 27.008 în zilele lucrătoare între orele 09.00 – 14.00 sau pe pagina de internet a instituției (www.isujialomita.eu) și afișate la avizierul unității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*