FOTO Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști într-o razie de amploare la Borănești, Ialomița

Razie de amploare la Borănești. FOTO IPJ Ialomița
FOTO IPJ Ialomița

Forțe de ordine cu efective mărite au acționat, vineri după amiază, în comuna Borănești pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de ordine publică. Au fost amprentate 74 de persoane și aplicate 64 de sancțiuni contravenționale.

Potrivit IPJ Ialomița, peste 70 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, criminalistică, arme, explozivi și substanțe periculoase și investigații criminale au desfășurat, vineri, în intervalul 16.30 – 19.00, o acțiune de amploare pe raza comunei Borănești, ce a avut ca scop prevenirea comiterii infracțiunilor în segmentul stradal, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii precum și respectarea normelor rutiere și a celor aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

Au fost controlate în trafic 186 autovehicule și legitimate peste 270 de persoane. În cadrul activităților polițiștii Serviciului Criminalistic au amprentat și fotografiat 74 de persoane cu domiciliul în localitatea Borănești.

De asemenea, au fost aplicate 64 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 34.300 de lei, atât pentru nerespectarea normelor rutiere, cât și a celor privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor.

Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite. Trei societăți au fost depistate că au comercializat produse alimentare, de uz casnic și alcool sanitar fără respectarea prevederilor legale, fiind confiscată suma de 1.277 de lei, contravaloarea bunurilor deținute ilegal.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ialomița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și Grupării Mobile Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*