Consiliul Județean Ialomița organizează licitație pentru construirea de parcuri fotovoltaice în comuna Vlădeni

Consiliul Județean Ialomița organizează o licitație pentru concesionarea unor terenuri din domeniul privat al județului, în vederea construirii de parcuri fotovoltaice.

Potrivit reprezentanților instituției, terenurile sunt situate în comuna Vlădeni și includ un teren curți-construcții în suprafață de 20.000 de metri pătrați și un teren arabil în suprafață de 48.755 de metri pătrați. Licitația este în conformitate cu O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ și Hotărârea Consiliului Județean Ialomița nr. 135 din 30.05.2023.

Pentru a obține documentația de atribuire, persoanele interesate pot accesa site-ul județului Ialomița, www.cjialomita.ro, secțiunea anunțuri/licitații, sau pot solicita un exemplar de la Compartimentul Patrimoniul Public și Privat al Consiliului Județean Ialomița, contra cost. Costul documentației este de 100 de lei și poate fi achitat la casieria concedentului.

Termenul limită pentru solicitarea clarificărilor este 03 iulie 2023, iar ofertele pot fi depuse până la data de 10 iulie 2023, ora 16.00, la sediul județului Ialomița, Piața Revoluției, nr.1, registratură. Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc la data de 11.07.2023, ora 10.00, în sala de ședințe de la sediul județului Ialomița.

În cazul apariției unor litigii, instanța competentă este Tribunalul Ialomița, iar termenele pentru sesizarea instanței sunt disponibile la adresa: b-dul Cosminului, nr.12, cod poștal 920030, municipiul Slobozia, județul Ialomița, tel.0243/236952, fax 0243/232266, e-mail: tr-ialomita-pgref@just.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*