Patru răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 2, pe raza satului ialomițean Cotorca

Patru răniți într-un accident rutier petrecut pe DN 2, pe raza satului Cotorca. FOTO ISU Ialomița

Patru persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier petrecut sâmbătă, 5 iunie, pe DN 2, pe raza satului ialomițean Cotorca.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, salvatorii de la Detașamentul Urziceni au fost solicitați să intervină, în jurul orei 07.30, la un accident rutier pe DN 2, pe raza satului Cotorca din comuna Ciocârlia, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă. La fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, iar în sprijin au venit și trei echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni.

„În urma accidentului au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele SMURD și SAJ la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, toate cele patru victime au fost transportate de echipajele medicale la Spitalul Municipal Urziceni”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*