Președintele CJ Ialomița, Marian Pavel: “Vor fi achiziționate 26 de microbuze electrice pentru transportul elevilor”

Autobuz electric. FOTO Marian Pavel

Președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel, a anunțat că vor fi achiziționate 26 de microbuze electrice pentru transportul elevilor.

“A fost semnat încă un contract de finanțare pentru Ialomița, se vor achiziționa 26 de microbuze electrice destinate transportului elevilor din județul nostru.

Proiectul este finanțat prin PNRR și are o valoare totală de aproximativ 36 de milioane de lei.
Această inițiativă reprezintă un pas important către un viitor mai sustenabil și ecologic, oferind elevilor noștri un mijloc de transport modern și prietenos cu mediul înconjurător.
Suntem dedicați asigurării unei educații de calitate și a unui mediu sănătos pentru generațiile viitoare”, a declarat Marian Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*