FOTO Trei autoturisme au fost grav avariate în urma unui accident rutier produs la ieșirea dintr-o stație de carburanți de lângă Coșereni

Pompierii au intervenit la accident pentru a se elimina alte pericole. FOTO ISU Ialomița

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme a fost înregistrat în jurul orei 10.50, pe DN 2, în zona localității Coșereni. La locul accidentului s-au deplasat de urgență echipaje ale poliției, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o descarcerare și o autospecială SMURD, încadrate cu 8 pompieri. Din fericire nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Anchetatorii au stabilit că un bărbat de 35 de ani din comuna Jilavele aflat la volanul unui autoturism, în timp ce ieșea dintr-o stație de alimentare carburant de la ieșire din localitatea Coșereni spre București, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar din stânga sa, de un șofer de 43 de ani din județul Galați.

A urmat un impact, iar cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autovehicul care circula spre Urziceni, condus de un bărbat de 38 de ani din București.

În urma evenimentului a rezultat o victimă conștientă, neîncarcerată, persoană de sex feminin în vârstă de aproximativ 41 ani, căreia i s-a acordat primul ajutor medical de către echipajul medical de la locul intervenției, ulterior a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au acționat pentru îndepărtarea mașinii de partea carosabilă, sablarea carosabilului și asigurarea măsurilor PSI, temporar, circulația în zonă desfășurându-se pe o singură bandă de mers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*