Zonele Vlașca și Fetești – Oraș, fără apă

Zonele Vlașca și Fetești – Oraș au rămas fără apă din cauza unei avarii RAJA.

Astăzi – 31 mai 2024, echipele RAJA execută lucrări de remediere a unei avarii survenite la nivelul sistemului de alimentare cu apă de pe strada Dragoș Vodă din orașul Fetești, județul Ialomița.

Pentru realizarea acestor operațiuni, se sistează furnizarea apei potabile în intervalul orar 10.00 – 14.00, în zonele Vlașca și Fetești – Oraș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*