FOTO VIDEO Sărbători cu liniște sufletească, sănătate deplină și mai ales pace, urează ialomițenilor cele mai semnificative personalități ale județului

Marian Pavel. FOTO Mitică Raftu

Sărbătorile Crăciunului și Anului Nou transformă, în fiecare an, comunitatea într-un loc mai bun, în care inimile oamenilor devin mai calde, iar zâmbetele lor mai luminoase. Luna decembrie este momentul în care sufletele se deschid către bucurie și către spiritul generos al dăruirii.

Magia Crăciunului nu constă doar în lumini strălucitoare, brazi împodobiți sau cadouri scumpe, ci mai degrabă vine din acele clipe în care iubirea și bunătatea umplu fiecare colț al casei și al inimilor. Sărbătorile de iarnă oferă oamenilor prilejul de a-și aminti că pot aduce lumină și căldură în viețile celor de care se simt conectați prin firele invizibile ale bucuriei și speranței.

Crăciunul este momentul care aduce oamenii împreună, îi inspiră să fie mai buni și să împărtășească iubirea într-un mod special. În perioada sărbătorilor de iarnă, cuvintele devin mai blânde, gesturile mai nobile, iar sufletele se umplu de recunoștință și compasiune. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, o serie de nume marcante din sfera publică a județului Ialomița adresează calde urări de sănătate, pace și prosperitate, tuturor cetățenilor.

Un an nou împliniri, cu bucurii, un an nou fără griji, să petreacă sărbătoarea Crăciunului cu bine, împreună cu familiile lor, să îi aibă pe toți acasă, fiindcă acesta este cel mai important lucru și îmi doresc să avem cu toții un an mai liniștit”, le-a transmis ialomițenilor președintele Consiliului Județean, Marian Pavel.

Cadoul cel mai de preț pe care aleșii locali și funcționarii publici îl pot face cetățenilor este aportul la creșterea calității vieții în comunitate.

Încercăm, în anul care vine, să finalizăm, pentru binele ialomițenilor, cât mai multe proiecte pe care le avem în derulare, legate de modernizarea infrastructurii rutiere, de crearea unor condiții mai bune pentru condițiile sanitare de care să beneficieze toți ialomițenii, în Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, de asemenea, servicii sociale de înaltă calitate, pe care le furnizează Consiliul Județean Ialomița prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Urez, la final de an 2023 și început de an 2024, multă sănătate tuturor ialomițenilor, împliniri pe plan profesional, în plan personal, un an 2024 plin de realizări și de împlinirea tuturor aspirațiilor”, a fost mesajul pe care secretarul general al Consiliului Județean Ialomița, Adrian Ionescu, l-a avut pentru locuitorii județului.

Chiar dacă anul 2023 a fost plin de provocări, Crăciunul și Anul Nou vin cu speranță și gânduri bune.

„A fost un an dificil, dar nu asta trebuie să ne rămână în minte, ci trebuie să ne gândim cu speranță și cu bucurie la anul 2024. Le urez tuturor ialomițenilor un an nou fericit, să vină cu bucurie, să scăpăm de încercările astea ale temerilor legate de război, că este prea aproape de noi, de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Eu sunt sigur că va fi un an extraordinar de frumos, provocator și vreau să fim cu toții întâmpinați cu bucurie și speranță în 2024. La mulți ani tuturor ialomițenilor!”, a ținut să transmită, cu mult optimism și administratorul public din cadrul Consiliului Județean Ialomița, Alexandru Potor.

În anul care se apropie cu pași repezi de final, românii, în general, au avut răgazul și, din păcate contextul, să realizeze ce daruri neprețuite sunt sănătatea și pacea.

„Le doresc ialomițenilor să fie sănătoși. Să ne dorim cu toții lucruri pe care să putem să le realizăm, ca să fim împăcați. Să fim aproape de Dumnezeu și să ne bucurăm de ai noștri, de sărbători, să trecem cu toții cu bine în noul an, iar 2024 să ne fie un an cu realizări, cu sănătate, cu liniște și cu pace. Iar dacă acum câțiva ani nu dădeam atâta importanță acestui cuvânt, «pace», cred că acum își găsește loc în toate urările și în toate sufletele ialomițenilor și românilor deopotrivă. La mulți ani”, a urat prefectul județului Ialomița, Marin Constantin.

La final de an, deputatul PSD de Ialomița Ștefan Mușoiu a dorit să îi reasigure pe locuitorii județului că atât el, cât și colegii săi parlamentari social-democrați, depun eforturi pentru a menține optimă puterea de cumpărare a românilor, afectată de crizele de pe continent, inclusiv de efectele nedorite ale războiului din Ucraina.

„Îmi doresc ca românii să se poată bucura în sânul familie de pace și de o viață bună și liniștită alături de toți cei dragi lor. Îmi doresc să aibă sărbători fericite, un Crăciun binecuvântat și să se revadă bucuroși cu toți cei pe care îi iubesc”, a mai spus Ștefan Mușoiu.

Un gând bun pentru alegători l-a avut și deputatul liberal de Ialomița Luminița Barcari:

Întotdeauna sfârșitul unui an vine cu o emoție suplimentară și iată că acum, de 1 Decembrie, trăim bucuria că suntem români, ne aducem mereu aminte de apartenența noastră la acest pământ sfânt și vreau să le spun tuturor ialomițenilor să fie sănătoși, să fim cu toții în pace, să fim alături de familiile noastre și să dea Dumnezeu un an mult mai bun decât cel care tocmai se încheie”, a fost mesajul deputatului Luminița Barcari.

Dumitru Trifu, primarul comunei Miloșești, le-a urat localnicilor să aibă parte în primul rând de multă sănătate. Pentru sine își dorește putere de muncă pentru a-și duce la îndeplinire cel mai ambițios proiect al mandatului său de primar: asfaltarea cât mai multor străzi din comună.

Prin vocea inspectorului șef, col. Costel Dobre, Inspectoratul de Jandarmi Ialomița le-a transmis ialomițenilor să aibă parte de un an nou fericit, cu sănătate la cote maxime și cât mai multă liniște.

Lt.col Diana Rotaru, adjunctul inspectorului șef al ISU Ialomița le-a urat, de asemenea, locuitorilor județului un an nou cu sănătate, cu fericire și cu împliniri, iar pace să îi însoțească și să îi ocrotească, la fel ca și până acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*