FOTO VIDEO Polițiștii ialomițeni au confiscat 4500 de kilograme de articole pirotehnice, în urma unor percheziții

Articole pirotehnice confiscate. FOTO Politia Română

Poliţiştii din Ialomița au efectuat, miercuri dimineața, 3 percheziţii domiciliare în municipiul Slobozia și orașul Amara, la locuințele unor persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, cu acest prilej fiind confiscate 4500 de kilograme de articole pirotehnice.

La data de 8 decembrie, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale, Serviciului Criminalistic și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitatățile Slobozia și Amara, la persoane bănuite de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice.

Din cercetări a reieşit că, persoanele în cauză ar fi achiziționat articole pirotehnice interzise la deținere, în scopul recomercializării acestora în perioada sărbătorilor de iarnă.

Până în prezent, polițiștii au găsit la 2 dintre adrese 4500 de kilograme de articole pirotehnice, ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetarile sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecaria Slobozia, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*