Polițiștii din Urziceni au aplicat 134 de amenzi în numai trei ore de acțiune

Acțiune a polițiștilor din Urziceni. FOTO IPJ Ialomița

Seara trecută, între orele 19.00-22.00, polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, arme, exploziv și substanțe  periculoase, investigații criminale și investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul jandarmilor  ialomițeni au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe raza municipiului Urziceni și comunelor arondate.

Acțiunea a avut ca scop creșterea gradului de siguranță publică și a vizat prevenirea și descurajarea comiterii faptelor de natură penală și contravențională, consumului de substanțe interzise precum și verificarea respectării legislației pe linie rutieră, economică și pe linie de ordine publică.

Pe parcursul activității au fost legitimate aproximativ 500 de persoane și verificate 398 de autovehicule atât pe raza municipiului Urziceni cât și a comunelor Coșereni, Borănești, Bărcănești, Axintele și Bărbulești.

35 de conducători auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 134 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.660 de lei, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și pentru încălcarea altor norme legislative.

Totodată, au fost constatate în flagrant delict 4 infracțiuni.

În cadrul acțiunii, polițiștii au efectuat controale și la 17 societăți comerciale, pentru combaterea evaziunii fiscale și a comerțului cu produse contrafăcute.

Ca măsură complementară au fost reținute  8 permise de conducere și certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni continuă și în perioada următoare, atât în mediul rural, cât și în mediul urban, pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*