Stimulente pentru rezultatele excepționale obținute de elevii ialomițeni la examenele naționale

Trei elevi ialomițeni vor fi premiați, în bani, de către Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, după ce au obținut media 10 la examenele naționale.

Potrivit ISJ Ialomița, în acord cu Hotărârea Guvernului nr. 1282/2022 privind aprobarea acordării de stimulente financiare absolvenților care au obținut media 10 la evaluarea națională pentru absolvenții clasei a VIII-a, sesiunea 2022, și la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022, recompensa financiară arată după cum urmează:

  • în valoare de 2.000 de lei fiecărui absolvent al clasei a VIII-a care a obținut media 10 la evaluarea națională, sesiunea 2022;
  • în valoare de 5.000 de lei fiecărui absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2022.

La nivelul județului Ialomița, doi elevi au obținut nota 10 (zece) în cadrul Evaluării Naționale, aceștia fiind reprezentanți ai Liceului Teoretic „Paul Georgescu” Țăndărei și ai Școlii Gimnaziale „Aurel Vlaicu” Fetești. La examenul de Bacalaureat, un elev al Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Slobozia a realizat performanța obținerii notei 10 (zece).

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița felicită elevii, profesorii coordonatori și părinții care au facilitat accesul la o educație de calitate, asigurându-i de statutul de partener atent și implicat în viața școlii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*