Eveniment privat, întrerupt de polițiști la Căzănești, Ialomița. Au fost aplicate 25 de amenzi, în valoare de 8.000 de lei

Razie de amploare la Căzănești. FOTO IPJ Ialomița
Eveniment privat, întrerupt de polițiști la Manasia, Ialomița. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Căzănești s-au sesizat din oficiu, în cursul zilei de luni, 29 martie, în jurul orei 16.00, cu privire la desfășurarea unei petreceri private la domiciliul unui bărbat de 35 de ani, la care participă mai multe persoane.

Potrivit IPJ Ialomița, evenimentul privat a fost întrerupt de polițiști, la fața locului fiind identificate 25 de persoane participante cărora li s-a solicitat să părăsească locația.

Organizatorul și ceilalți participanți au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, fiind aplicate 25 de amenzi în valoare de 8.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*