FOTO Un mort și patru răniți, între care un copil de trei ani, într-un accident rutier produs de un tânăr fără permis de conducere

Accident rutier pe DC 27 între localitatea Roșiori și satul Chiroiu. FOTO ISU Ialomița
Accident rutier pe DC 27 între localitatea Roșiori și satul Chiroiu. FOTO ISU Ialomița

Un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru, între care și un copil în vârstă de trei ani, a avut loc duminică dimineața, în jurul orei 06.30, pe DC 27, între localitatea Roșiori și satul Chiroiu din județul Ialomița.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, un tânăr de 24 ani, din localitatea Roșiori, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe DC 27, dinspre Roșiori către Chiroiu, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, ar fi părăsit partea carosabilă pe sensul său de mers și s-a răsturnat în afara șoselei.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto precum și rănirea altor patru persoane.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanța SMURD, trei echipaje ale SAJ Ialomița și un elicopterul SMURD, venit în sprijin.

„Șoferul autoturismului, cu vârsta de 24 ani, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, eliberarea lui necesitând efectuarea unor manevre de descarcerare din caroseria avariată. Din nefericire prezenta leziuni incompatibile cu viața, a fost predat echipajului SAJ care a declarat decesul”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița.

Celorlalte victime le-a fost acordat primul ajutor medical de echipajele de la locul intervenție.

„Ulterior, un bărbat cu vârsta de 49 de ani, aflat în stare gravă, a fost preluat și transportat pe calea aerului la Spitalul Clinic de Urgență București. Un bărbat cu vârsta de 45 de ani, care prezenta politraumatisme, unul cu vârsta de 22 de ani, cu traumatism minor facial și excoriații la membrul inferior drept, și un copil cu vârsta de 3 ani, care prezenta contuzie arcadă stângă, au fost preluați și transportați la Spitalul Urziceni”, au mai transmis sursele citate.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*