FOTO Pompierii ialomițeni au intervenit la un accident rutier petrecut în Buzău

Pompierii ialomițeni au intervenit la un accident rutier petrecut în Buzău. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul ISU Ialomița au intervenit luni, 22 februarie, în jurul orei 13.30, la un accident rutier produs pe DJ 203 I, pe raza localității Cotorca din județul Buzău, zonă aflată în raionul de intervenție al inspectoratului, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

Potrivit ISU Ialomița, la fața locului, s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni.

„Din eveniment a rezultat o singură victimă, șoferul unuia dintre autoturisme, bărbat cu vârsta de 36 de ani, care prezenta un traumatism la membrul superior stâng. Acesta a fost monitorizat de echipajul SMURD, ulterior fiind preluat și transportat la Spitalul Municipal Urziceni pentru investigații medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingerea incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*