Un bărbat de 92 de ani din Ialomița a murit în urma unui incendiu provocat de explozia unei butelii

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu FOTO ISU Ialomița

Un bărbat de 92 de ani din comuna Balaciu și-a pierdut viața în urma unui incendiu provocat de explozia unei butelii, el fiind găsit carbonizat de pompieri în locuință.

Detașamentul de Pompieri Urziceni desfășoară în momentul de față o misiune de stingere a unui incendiu în satul Crăsanii de Jos, comuna Balaciu.  Explozia unei butelii urmată de incendiu a condus, din nefericire, la moartea unui bărbat de 92 de ani, care la sosirea forțelor de intervenție a fost găsit carbonizat în locuință.

O altă butelie a fost scoasă din casă înainte de a exploda. Incendiul s-a manifestat generalizat, înghițind locuința în proporție de aproximativ 70%. La această oră, 2 echipaje de pompieri cu 2 autospeciale de stins cu apă și spumă încă lucrează la lichidare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*