Salvatorii ialomițeni au reușit să găsească trupul tânărului dat dispărut în râul Ialomița, în comuna Manasia

A fost găsit trupul tânărului dat dispărut în râul Ialomița, în comuna Manasia. FOTO ISU Ialomița

Misiunea de căutare a persoanei dispărută în râul Ialomița, pe raza comunei Manasia s-a încheiat, pompierii ialomițeni reușind să găsească, după trei zile de căutări, trupul fără viață al adolescentului.

Potrivit reprezentaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, în cursul diminuații de joi, 5 august, au fost reluate căutările pentru găsirea adolescentului dat dispărut marți, 3 august, în râul Ialomița, pe raza comunei Manasia. La fața locului s-a acționat cu trei echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o barcă, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanță SMURD.

„Trupul tânărului înecat a fost găsit, plutind la suprafața apei, pe raza comunei Alexeni. Pompierii militari au extras trupul neînsuflețit și l-au predat organelor abilitate care urmează să stabilească împrejurările în care tânărul în vârstă de 17 ani și-a pierdut viața”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*