FOTO Un copil de cinci ani și mama sa au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în localitatea ialomițeană Bucu

Accident rutier petrecut în localitatea ialomițeană Bucu. FOTO ISU Ialomița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au fost alertați vineri dimineață, în jurul orei 07.35, să intervină la un accident rutier produs pe DN 2A, în localitatea Bucu, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul solicitării au fost mobilizate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ Ialomița, de la substația Slobozia.

„Din evenimentul rutier au rezultat trei victime, conștiente și neîncarcerate, un minor și doi adulți, care au fost monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției. Ulterior doar două dintre victime, minorul în vârsta de 5 ani și mama lui în vârstă de 35 de ani, au fost preluate și transportate de echipajele medicale la Spitalul Județean de Urgență Slobozia”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*