Șofer prins „zburând” cu peste 190 km/h în Giurgeni, amendat cu 2.900 de lei de către polițiștii ialomițeni

Un șofer depistat cu aparatul radar în timp ce conducea cu peste 190 km/h în zona localității Giurgeni, a fost sancționat de polițiștii ialomițeni cu amendă de 2.900 de lei. Complementar, el a rămas și fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

„Era o vreme când nu existau nici șosele, nici autoturisme, iar caii puteau zbura ca vântul şi ca gândul dintr-o împărăție în alta. Însă trăim în secolul vitezei și iată cum un tânăr șofer a confundat realitatea cu imaginația, fiind înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea în zona localității Giurgeni cu o viteză cu mult peste limita legală: 191 de km/oră.

Sperăm că amenda în valoare de 2900 de lei și cele 90 de zile de mers pe jos îl vor ajuta să conștientizeze pe viitor că depășirea limitei legale de viteză reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice”, au transmis polițiștii ialomițeni pe pagina lor de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*