Reținuți după ce au furat motorină din rezervoarele unor microbuze de transport persoane din Urziceni

Suspectul a fost reținut de polițiștii ialomițeni. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii de investigații criminale din Urziceni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de furtul a peste 150 de litri de motorină din rezervoarele unor microbuze de transport persoane.

Astfel, potrivit IPJ Ialomița, la data de 29 martie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni – Biroul de Investigații Criminale au identificat doi bărbați de 21 și 23 de ani, din municipiul Urziceni, bănuiți de comiterea unor furturi de combustibil. În fapt, cei doi ar fi sustras, în noaptea de 22/23 martie, 60 de litri de motorină, din rezervorul unui microbuz de transport persoane, în timp ce autovehiculul se afla parcat pe o stradă din municipiul Urziceni, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.000 lei. Totodată, noaptea următoare, 23/24 martie, aceștia ar fi comis un alt furt de motorină din rezervorul unui microbuz de transport persoane, parcat în zona unui depozit comercial din municipiul Urziceni, de unde ar fi sustras aproximativ 90 de litri de motorină, în valoare de 1.500 de lei.

În urma probatoriului administrat, față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal. În cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, precum și pentru recuperarea prejudiciului, sub coordonarea unității de parchet competente.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*