FOTO Trei răniți după ce un șofer a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure, la Movilița

Trei răniți după ce un șofer a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure. FOTO IPJ Ialomița
Trei răniți după ce un șofer a efectuat o manevră de întoarcere fără să se asigure. FOTO IPJ Ialomița

Trei persoane au fost rănite, între care una grav, în urma unui accident rutier petrecut, miercuri dimineață, pe DN 2, în interiorul localității ialomițene Movilita, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit polițiștilor ialomițeni, din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit că șoferul unui autoturism nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere pe DN 2, în localitatea Movilița, fiind apoi lovit lateral de un alt autoturism. În urma impactului, trei persoane au fost rănite,. conducătorul primului autoturism, în vârstă de 22 de ani, și doi pasageri, cu vârstele de aproximativ 43 și 48 de ani, din cel de-al doilea.

„Șoferul celui de-al doilea autoturism a fost testat cu aparatul Drager, rezultat fiind negativ. Conducătorul primului nu a putut fi testat din cauza rănilor suferite, fiindu-i prelevate probe de sânge”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Municipiul Urziceni. Cercetările sunt în curs de desfășurare, iar în cauză se va întocmi dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*