Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmii ialomițeni în acest final de săptămână

Jandarmii ialomițeni vor asigura ordinea publică la evenimentele ce vor avea loc în județ. FOTO: IJJ Ialomița

În zilele următoare, jandarmii ialomițeni vor fi la datorie la o serie de evenimente ce vor avea loc în spațiul public,

Astfel, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, sâmbătă, 22 aprilie, militarii vor fi prezenți:

  • începând cu ora 11.00, În Parcul Tineretului din Slobozia, la evenimentul recreativ „Egg Hunt”;
  • între orele 17.00 și 19.00, pe stadionul „1 Mai” din Slobozia, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele AFC Unirea 04 Slobozia și CS Minaur Baia Mare;
  • între orele 17.00 și 19.00, pe stadionul comunal din Gheorghe Doja, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele ACS Recolta Gheorghe Doja și AFC Dunărea 2005 Călărași;
  • între orele 17.00 și 19.00, pe stadionul din Amara, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele CS Amara și AS FC Agricola Borcea;
  • între orele 16.30 și 18.30, pe stadionul comunal din Ion Roată, unde se va desfășura partida de fotbal dintre echipele Unirea Ion Roată și Bărăganul Ciulnița.

Duminică, 23 aprilie, jandarmii ialomițeni se vor afla:

  • începând cu ora 08.00, la parohiile locale, unde vor avea loc activități religioase specifice sărbătorii „Sfântul Gheorghe”;
  • începând cu ora 08.00, în sat Fundata, comuna Perieți, unde se va sărbători „Paștele Blajinilor”.

Tot, duminică, începând cu ora 14.00, în comuna Sfântu Gheorghe, jandarmii ialomițeni vor fi prezenți la manifestările cultural-artistice ocazionate de ziua localității. Ținând cont de faptul că se preconizează prezența unui număr mare de persoane, pentru prevenirea incidentelor, Jandarmeria Ialomița recomandă participanților să fie atenți la bunurile și obiectele personale, să respecte regulile stabilite de organizatori și să acorde atenție minorilor pentru a nu se rătăci în mulțime. De asemenea, se reamintește  participanților faptul că folosirea aeronavelor fără pilot la bord (drone) este strict interzisă. Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere și prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise.

Desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentelor din acest sfârșit de săptămână este una dintre prioritățile noastre, iar în caz de urgență, adresați-vă cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau apelați numărul unic de urgență 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*