FOTO Sancțiuni de 6.000 de lei, aplicate pentru organizarea și participarea la o petrecere privată în orașul Țăndărei

Acţiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID 19, continuă. FOTO IPJ Ialomița

Polițiștii ialomițeni, împreună cu jandarmi din cadrul IJJ Ialomița, polițiști locali, precum și reprezentanți ISU Ialomița, au desfășurat în ultimele 24 de ore acțiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. La aceste activități au participat peste 100 de efective.

Potrivit IPJ Ialomița, în cadrul acțiunilor, polițiștii ialomițeni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de COVID-19. Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost verificate 64 de societăți comerciale, 22 de mijloace de transport persoane, fiind legitimate totodată aproximativ 850 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale în valoare de 9.000 de lei.

În cursul zilei de vineri, 26 martie, polițiștii din Țăndărei s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în locuința unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, se organizează o petrecere privată.

Polițiștii au luat măsura de întrerupere a evenimentului aflat în desfășurare, toți participanții părăsind locația. De asemenea atât organizatorul evenimentului, cât și opt participanți, au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii 55/2020, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Dar la pomana de azi din Tandarei la un clan de rromi,unde sunt peste 70 de persoane,dece nu se autosesiseaza? Iar ii pazeste nu? 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*