FOTO Razie de amploare în Slobozia. Polițiștii au verificat peste 200 de persoane, 131 de autovehicule și au dat amenzi de 4.000 de lei

Verificări ale polițiștilor din Ialomița. FOTO IPJ Ialomița

O razie de amploare a avut loc sâmbătă, în municipiul Slobozia, iar polițiștii au verificat peste 200 de persoane, 131 de autovehicule și au dat amenzi de 4.000 de lei

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat în cursul zilei de 2 octombrie, pe raza municipiului Slobozia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid19 și diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere. Au fost aplicate aproape 60 de contravenții și verificate peste 130 de autovehicule.

La data de 2 octombrie, 30 de polițiști din structurile de ordine publică și poliţie rutieră, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică, pe raza municipiului Slobozia, precum și de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020.

În cadrul raziei polițiștii au acționat în filtre rutiere, precum și  în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în piețe, târguri, centre comerciale și terase.

Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 200 de persoane și controlate 131 de autovehicule, în special transportul în comun de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 58 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4000 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât și pentru încălcarea normelor rutiere.

De asemenea, polițiștii au efectuat verificari și la 43 de societăți comerciale, precum și la locațiile unde s-au desfășurat evenimente, în vederea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*