Un pieton a fost accidentat mortal pe DJ 102H, în localitatea Cocora

Un pieton care a fost accidentat de un autoturism angajat într-o depășire a decedat pe loc în urma impactului. Evenimentul rutier s-a produs pe DJ 102H, în localitatea Cocora.

Din primele cercetări efectuate a polițiștilor a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, de 27 de ani, din comuna Cocora, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, din direcția Colelia către Reviga, ar fi efectuat o manevră de depășire, moment în care ar fi accidentat un pieton ce se deplasa pe marginea carosabilului, din sensul opus de mers al autovehiculului.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 57 de ani din localitatea Cocora. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă, acesta fiind ulterior condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Ialomița NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*