Jandarmii ialomițeni vor fi prezenți la datorie la evenimentele ce vor avea loc pe timpul minivacanței de Crăciun

Misiuni ale jandarmilor FOTO IJJ Ialomița

Jandarmii ialomițeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe timpul minivacanței de Crăciun, fiind prezenți la Târgurile de Crăciun care au loc în această perioadă, la Slobozia, Fetești și Țăndărei, dar și la activitățile comemorative cu ocazia ”Zilei Revoluției Române din Decembrie 1989”, ce vor avea vineri, 22 decembrie a.c., în Piața Revoluției.

De asemenea, în această perioadă, se va acționa alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, în zonele aglomerate, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.

“Pentru a evita producerea unor incidente, vă recomandăm să evitați aglomerația și implicarea în conflicte, să acordați o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, iar dacă sunteți însoțiți de copii, aceștia să fie supravegheați cu atenție.

Vă dorim ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate și fericire, liniște și armonie în suflete. Crăciun fericit!” – Jandarmeria Ialomița.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația ILnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe ILnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*